Lesbisk oslo bergen

Lesbisk oslo bergen Bergen har for eksempel Fincken. Var på to forskjellige barer for lesbiske/homofile i Oslo, men ene var overfylt av homser og den andre var. Nå skal hun flytte til Bergen og er klar for nye eventyr. samt løpegruppa Oslo frontrunners LLH, Landsforeningen for lesbiske, homofile og. Noen lesbiske sjekker veldig direkte, sier Hilde Berglund (t.v.), å flørte og sjekke opp, og besøker jevnlig både Fincken i Bergen og SO i Oslo. Lesbisk front og bak fra Bergen har inntatt Oslo Pride! Så står Kvinnekvelden for tur! Det er fremdeles billetter - vi sees!!.

Regnbuefamilier i Bergen/Hordaland. Dette er en gruppe for voksne og barn som lever i 'annerledesfamilier' i Bergensområdet. Så langt har vi vært kun lesbiske. Dette er synd men jeg må de si at du burde flytte til oslo og ta en tur på Castrodet Forresten er det virkelig ingen treffsteder for homofile/lesbiske i Bergen??

Noen lesbiske sjekker veldig direkte, sier Hilde Berglund (t.v.), å flørte og sjekke opp, og besøker jevnlig både Fincken i Bergen og SO i Oslo.

Skeivt uteliv i Bergen

Lesbisk oslo bergen Hun har møtt flere andre skeive tilflyttere fra Kristiansand og opplever dem som trygge og tilfredse her i byen. Lykke til! Men man vil jo alltid treffe andre pene mennesker. Anbefalt lesning. Og ikke minst hva du ønsker selv. Der vil du lettere komme i kontakt med folk, samt at du unngår en del pågående menn.

Sentralbord VG:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail